SHANXI SHEW-E STEEL PIPE Co, Ltd.   

SHEW-E STEEL PIPE este o companie profesionala dedicata productiei, vanzarii si exportului de țevi cusute , țevi de precizie din oțel și țevi din oțel aliat adera la ASTM A106, ASTM A335 , ASTM A 53, standardele EN10305 și ect.

Afacerile noastre internaționale stabilite în 2008, am avut 15 ani de afaceri de vânzări în China înainte de asta. În timpul dezvoltării interne a afacerii noastre, am creat un lanț de aprovizionare matur și fiabil. Pentru clienții noștri să ofere servicii profesionale și de înaltă calitate.

În 2008, am început să explorăm piețele de peste mări. Bazându-se pe ani de experiență în afaceri, asigurăm calitatea produselor de la sursă, cu un sistem de transport eficient pentru a satisface cerințele clienților în timp și de a comunica activ cu clienții pentru a rezolva problemele clienților și a satisface nevoile clienților.

În ultimii 9 ani, am servit clienți în 18 țări, care conțin Argentina, Cambodgia, Cehia, India, Indonezia, Mexic, Maroc, Pakistan, Arabia Saudită, Spania, Thailanda, Ucraina, Vietnam etc.

Echipa noastră profesionistă de vânzări și asistență tehnică pot furniza din cotație, inspecția mărfurilor, transport, plată, declarație vamală și o serie de soluții problematice, pot rezolva toate problemele pentru dumneavoastră.  

Insistăm asupra onestității, a principiului calității în primul rând pentru a trata fiecare client și, în cele din urmă, pentru a obține o situație profitabilă.De ce să ne alegeți?


Răspuns rapid

Când primim oferta, echipa noastră de vânzări vă va contacta în cel mai scurt timp.

Value Add Services

Oferta noastra de valoare adauga servicii precum Shot Blasting, Precision Pipe Cutting, Cutting and Roll Grooving, fabricarea țevilor personalizate, Tuburi filetate, Tuburi de țevi, Coating și teste nedistructive.

Suport tehnic

Inginerii și metalurgii noștri sunt experți în coroziune, crăpături la coroziune și conductivitate termică. Ele vă pot ajuta să selectați cel mai bun material pentru aplicația dvs. la cel mai mic cost.

 

Bine ați venit la adresa de e-mail: info@shew-esteelpipe.com