Țeavă din oțel carbon din oțel fără sudură ASTM A106

Țeavă din oțel carbon din oțel fără sudură ASTM A106
Chat Now
Detalii produs

ASTM A106 Țeavă din oțel carbon fără sudură din clasa B pentru temperaturi înalte

Standard: astmul 106

Material: gradul b

De: 10,2-1020 mm

Grosimea peretelui: 1,6-100 mm

Lungime: 5.8m, 6m, 11.8m, 12m sau lungime aleatorie

Stare de livrare: laminat, Moq: 20 tone

Pachet:

1. Diametru mare: capete înclinate conform ANSI B16.25 cu capace din plastic, suprafață neagră vopsită, ambalare în vrac

2.Mica Diametru: Mai jos 2 capete drepte, peste 2 "capete inclinate conform ANSI B16.25 cu capace din plastic, suprafata vopsita neagra, pachet hexagonal, invelit cu saci taiat.


  O țeavă din oțel carbon din oțel inoxidabil STM A106 acoperă țeavă din oțel carbon fără sudură pentru servicii înalte în NPS 1/8 până la NPS 48 inclusiv, cu grosimea nominală (medie) a peretelui conform ANSI B 36.10. Este permisă furnizarea țevii având alte dimensiuni, cu condiția ca această țeavă să respecte toate celelalte cerințe din prezenta specificație. Țevile comandate în conformitate cu această specificație trebuie să fie adecvate pentru îndoire, flanșare și operații similare de formare și pentru sudare. Atunci când oțelul urmează să fie sudat. Se presupune că va fi utilizată o procedură de sudare adecvată pentru oțelul de calitate și pentru utilizarea sau serviciul preconizat.

 


Shannxi Shew-E Țevi de oțel Co, Ltd este unul dintre cei mai importanti ASTM A106 fără sudură din oțel carbon furnizori de țevi și, de asemenea, un producător celebru, echipat cu multe profesionale ASTM A106 fără sudură de oțel carbonate conducte de țevi, bun venit la achiziționarea de înaltă calitate ASTM A106 fără sudură de carbon Țevi de oțel de la compania noastră. Produsul nostru poate accepta, de asemenea, produse personalizate.

Dacă sunteți interesat (ă) în articol,

Nu ezitați să ne contactați. E-mail: info@shew-esteelpipe.com

Anchetă