ASTM A53 Gr.B Țeavă din oțel carbon fără sudură

ASTM A53 Gr.B Țeavă din oțel carbon fără sudură
Chat Now
Detalii produs

Shaanxi Shew-E Țevi de oțel Co, Ltd. Este una din profesionale ASTM A53 Gr.B fără sudură din oțel carbon de țeavă Producatori si exportatori, putem furniza diferite materiale din acest standard, Expecially, a53 grade b pipeWelcome la ancheta noastra. Vom face tot posibilul pe calitate si pret pentru a va sprijini.

Standard: ASTM A53
Grad: B

Aplicații: Țevi A-53 sunt destinate aplicațiilor mecanice și sub presiune și sunt, de asemenea, acceptabile pentru utilizări obișnuite în linii de abur, apă, gaz și aer. Este potrivit pentru sudare și este adecvat pentru operațiunile de formare care implică înfășurarea, încovoierea și flanșarea.

Pachet:

1. Diametru mare: capete înclinate conform ANSI B16.25 cu capace din plastic, suprafață neagră vopsită, ambalare în vrac

2.Mica Diametru: Mai jos 2 capete drepte, peste 2 "capete inclinate conform ANSI B16.25 cu capace din plastic, suprafata vopsita neagra, pachet hexagonal, invelit cu saci taiat.

Shannxi Shew-E Oțel Pipe Co, Ltd este unul dintre cei mai importanti furnizori de astm otel a53 furnizor de țevi și, de asemenea, un producător de celebru, echipat cu multe fabrici de astm bronz de conducte de oțel profesionale, bun venit pentru a achiziționa de înaltă calitate astm otel otel țeavă de la compania noastra.

Produs: astm o țeavă din oțel carbon fără sudură de 53 gr.b, standard: astm a 53, grad: b, diametru exterior: 10.3-1020mm, grosimea peretelui: 2-60mm, lungime: 5.8m, 6m, 11.8m, 12m, sau Lungime, lungime, livrare: normanziled, MOQ, 1 tone per dimensiune, transport: 20'gp / 40'gp / 40'hq FCL sau lcl, incoterms: exw, fob, cfr.cif, plata: 1). 30% depozit TT, echilibru 80% / 70% t / t înainte de expediere.2) Depozit 20% / 30% tt, 80% / 70% t / t față de copia b / l. Livrare: depinde de disponibilitatea stocurilor și cantitățile actuale de comandă.

Anchetă