DIN 1630 Țeavă din oțel carbon fără sudură

DIN 1630 Țeavă din oțel carbon fără sudură
Vorbeste acum
Detalii produs

Shaanxi Shew-E Oțel Pipe Co, Ltd.   Este una din țevi de oțel carbon din oțel profesional DIN 1630 Producătorii și exportatorii, putem furniza diferite materiale de acest standard, în special, St52.4 țeavă fără sudură, 13CrMo44 țeavă de oțel și St52.4 țeavă fără sudură. Bine ați venit la anchetă ne. Vom face tot posibilul la calitate și preț pentru a vă sprijini. DIN 1630 tuburi din oțel circular nealiat de înaltă performanță fără sudură. Iar aceste tuburi sunt utilizate predominant în construcția de instalații chimice, nave, conducte și în scopuri de inginerie generală. Acestea sunt concepute pentru a satisface cerințele de performanță ridicată. În mod normal. Nu există valori limită pentru presiunea maximă permisă de lucru a acestor tuburi. Temperatura de lucru admisă nu trebuie să depășească 300 de grade.

Materiale: St37.4, st44.4, st52.4

Pachet:

1. Diametru mare: capete înclinate conform ANSI B16.25 cu capace din plastic, suprafață neagră vopsită, ambalare în vrac

2.Mica Diametru: Mai jos 2 capete drepte, peste 2 "capete inclinate conform ANSI B16.25 cu capace din plastic, suprafata vopsita neagra, pachet hexagonal, invelit cu saci taiat.

Shannxi Shew-E Țevi de oțel Co, Ltd este unul dintre cei mai importanti din1630 fără sudură din oțel carbon furnizori de țevi și, de asemenea, un producător celebru, echipate cu multe profesionale din1630 fără sudură fabrici de țevi de oțel carbon, bine ai venit să cumpere de înaltă calitate din1630 țevi din oțel carbon fără sudură compania noastră.

Anchetă