Tuburi structurale din oțel pentru sistemul de servodirecție


power steering sys

Sistemul de servodirecție este un sistem de alimentare cu energie electrică, care este utilizat atât de puterea mecanică, cât și de puterea motorului. Ca parte importantă a automobilului, sistemul de direcție al automobilului este ansamblul cheie care determină siguranța activă a automobilului. Acesta a trecut prin trei etape de dezvoltare principală: sistemul de direcție mecanică, sistemul hidraulic de direcție și sistemul de servodirecție electrică. Vehiculele grele și autoturismele avansate necesită ca numărul total de rotiri ale volanului să nu depășească cinci rotații, cuplul de funcționare fiind mai mic de 29Nm, astfel încât setul de dispozitive de asistență la volan este adăugat pentru a constitui sistemul de servodirecție bazat pe mecanismul de direcție.

 

power steering


Sistemul de direcție pentru automobile poate fi alcătuit din unelte de direcție și șir de conducte de direcție cu diferite funcții, incluzând mecanismul hidraulic de cârmă (HPS) și mecanismul electric de direcție (EPS), care sunt părți importante ale sistemului de alimentare cu energie electrică și cea mai mare parte a țevii de oțel utilizate în automobile. Cilindrul mecanismului hidraulic de cârmă hidraulică este compus din țeavă de oțel de precizie , care este una dintre cele mai importante componente. Cilindrul hidraulic este golul stânga / dreapta care menține pistonul și asigură alimentarea cu ulei hidraulic. Rack barrel este una dintre componentele de mecanism de servodirecție electrică. Componentele principale ale șirului conductei de direcție includ arborii de direcție inferiori și inferiori (șirul de conducte interiori și exteriori) și șirul conductei de direcție, care au nevoie de ambele conducte din oțel structural. Sistemul de direcție pentru automobile este aplicația principală a conductelor mecanice și structurale din oțel.

 

aoto steering system

Oțelurile structurale din oțel utilizate în sistemul de servodirecție necesită presiune ridicată și proprietăți corozive pe termen lung, uneori toleranțele și aspectul sunt mai puțin importante. Oțelul simplu din carbon și oțelul din aliaj specific este recunoscut ca material utilizat în mod obișnuit pentru aplicarea structurală, care cuprinde GB10,20,35,45,16Mn, ASTM A519 1020, ASTM A519 1045 , ASTM A519 1541; EN 10297-1 E275, EN 10297-1 E315, EN 10297-1 34CrMo4, EN 10297-1 42CrMo4 , JIS G3445 STKM13A, JIS G3445 STKM13B și așa mai departe.

 

Datorită tehnologiei mature a sistemului de servodirecție hidraulică, care poate oferi o putere mai mare de manipulare a direcției, este încă utilizată de majoritatea vehiculelor de pasageri și de vehiculele comerciale, în special vehiculele economice de călători și vehiculele comerciale grele. SHEW-E STEEL PIPE stochează o gamă completă de țevi de servodirecție sudate și fără sudură. Toate conductele au fost fabricate cu un proces strict și în conformitate cu standardele naționale și internaționale.